Aldrig før har vi dækket Roskilde Festivalen så intensivt, som vi har gjort i år. Det har betydet over 20 anmeldelser, livestream af koncerter i samarbejde med RedBull og så naturligvis en masse, masse flotte billeder fra årets Roskilde.

Vores dækning for i år er nu slut. Med dette samler vi nu alle vores anmeldelser, så jer der var på Roskilde i år har et bedre overblik over slagets gang. 

Og så kaster vi den op for vores fotograf, Jannie Ravn Madsen, der i år, som ene fotograf for Blastbeast.dk, bogstaveligtalt har måtte løbe på tværs af pladsen, for at nå at skyde billeder til koncerterne. 

Nyd hendes billeder herunder! Det er velfortjent!

Anmeldelser på Roskilde Festival 2017:

Natjager
Audn
Sibiir
Baest
A Day To Remember
The Hellacopters
Oathbreaker
High On Fire
Red Fang
68
Royal Blood
Blood Command
Of Mice & Men
Foo Fighters
Pig Destroyer
Against Me!
Kellermensch
Anthrax
Oranssi Pazuzu
Cult Of Luna
Full Of Hell
Trap Them
Neurosis 

Galleri af Jannie Ravn Madsen:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”66″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Vis som slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]