Full Of Hell. Foto: Aleg-One

”Denne sang er dedikeret til The Lumineers. Den hedder GUARLRGURGLL…”

Hvis man gik og troede, at Pig Destroyer var det mest ekstreme metalband på årets festival, ja så kan man hurtigt tro om igen. Fordi i USA er der et band som hedder Full Of Hell, de spiller grindcore/powerviolence og de er kommet for at ødelægge både din brandert, din gode stemning og din lyst til livet. Og sikke en egenskab de har til netop dette!

Siden 2009 har de eksisteret med det ene formål at rive fat i dine kønsdele og ruske rundt samtidig med de kaster op i dit ansigt og sætter ild til dit hår. Grove løjer, men når man oplever det frontale angreb, som deres musik bedst kan beskrives som, vil man forstå.

Med tre fuldlængder og et hav af splits, EP’er og udgivelser i samarbejde med andre kunstnere bag sig, hvor den nyeste ”Trumpeting Ecstacy” er fra i år, skulle vi stå model til en offentlig udskældning jeg ikke har set siden… Ja ok, dagen før da Hexis spillede i KlubRÅ. Men stadig!

Lyden var både kvivskarp og høj, bandet levede sig ind i rollerne som stjernepsykopater med ADHD der lige har brudt ind i et musiklokale. Og publikum… Ja, publikum anede stort set ikke hvad de skulle gøre af sig selv. Rosé-turisterne med bøllehat og hiphop-attitude, som troede de skulle ind og lave wall of death hvert 5. minut fik i hvert fald hurtigt forladt teltet med halen mellem benene.

Jeg anede indledningsvist ikke hvordan jeg skulle sætte karakter og anmelde et band som Full Of Hell. Men ud fra det indtryk de har givet mig, og det jeg har taget med mig fra koncerten, så er jeg absolut ikke i tvivl om, at de fortjener det som ligner roser. Rådnende, skidtbefængte og visne roser med dødens giftige torne. Fordi fuck dig.