A Day To Remember på Roskilde. Foto: Jannie Ravn Madsen

Årets første metalkoncert på den nu åbne festivalplads i Roskilde, blev leveret af metalcore bandet A Day To Remember. 

 

Se, pga Roskilde Festival’s nye elendige kø-system for at komme ind på pladsen, var der flere der ikke nåede ind for at se bandet inkl. Kong Core aka anmelder Aleg-One. Alligevel var Avalon scenen flot fyldt onsdag eftermiddag, da de unge gutter fra Ocala, Florida indtog årets Roskilde Festival.

Stilen er poppet metalcore, med en go-del poppunk vibe i de stort anlagte omkvæd. Og folket var klar! Pitten blev omgående sat i gang, på sanger Jeremy McKinnon befaling, og fra da af fik vagterne travlt med at tage imod den ene crowdsurfer efter den anden. Fedt at se Roskilde’s crowdsurfing regler blive brudt. Når først en pit upfront er i gang skal den bare have los! Og det kan Roskilde’s vagter ikke gøre noget ved!  

Festen blev skabt og den fortsatte faktisk resten af koncerten igennem. Kun afbrudt af et mindre ligegyldigt akustisk indslag, som sænkede den festlige stemning. Denne kunne vi sagtens have været for uden.

Med t-shirt kanoner, konfetti og udkast af toiletpapir(??) fik A Day To Remember sparket gang i Roskilde på den mest festlige og farverige facon. 

 Hyggeligt!