Pretty Maids på Copenhell. Foto: Jannie Ravn Madsen

Holy fuck – gjorde de lige det??

Fandme så om ikke de gjorde!

Efter 5 års fravær fra scenen gik Pretty Maids ind og lagde hele Copenhell ned med deres melodiske og hårdtslående heavy metal!

Pretty Maids på Copenhell. Foto: Jannie Ravn Madsen

Det var simpelthen en fornøjelse at opleve Maids tilbage på scenen. Atkins har om nogen kæmpet en brav kamp med sit kræftforløb. Men med en ihærdig og stålfast viljestyrke har manden, på mirakuløs vis, kæmpet sig tilbage med både soloplader, gæsteoptrædener hos Avantasia og nu – endelig – en tilbagevenden til hovedbandet Pretty Maids. Kæmpe styrke! A true warrior of steel!

Og således kunne Pretty Maids samle crowden til et forbandet godt aftenshow, som lukker af Hades, torsdag aften på Copenhell. Med en setliste der kastede både skygger tilbage til det klassiske 80er materiale på “Red, Hot N Heavy” og “Future world” , og som – heldigvis for undertegnede , der elsker det nyere materiale – også havde fokus på det “nye” Pretty Maids fra “Pandemonium” og frem.

Og netop “Pandemonium” som album er altså lidt af en ny-klassisker, hvis man kan kalde et album fra 2010 det? Et forbandet godt heavy metal album, med den ene perle efter den anden. Denne aften fik vi både titelnummeret, den herlige “I.N.V.U” og den gåsehudsfremkaldende flotte pop-metaller “Little Drops Of Heaven” , der med linjen “I was in my darkest hour, When I felt an angel’s kiss” fik ny betydning med tanke på Atkins kamp for livet. Storslået simpelthen.

Pretty Maids på Copenhell. Foto: Jannie Ravn Madsen

Og nej Atkins har ikke længere den samme styrke i stemmen og der skal kæmpes mere for de helt høje toner. Men for pokker. Hvad gør lige præcis dét, når det samlede indtryk er et band der VIL det her og som spiller forbandet godt sammen? Pretty Maids ville Copenhell. Pretty Maids ville heavy metal denne torsdag aften! Eat shit Avenged Sevenfold – I blev kørt midt over af Pretty Maids fra Horsens!

Velkommen tilbage! Vi ses på Jailbreak!