Red Fang på Roskilde. Foto: Jannie Ravn Madsen

Onsdag kl. 21.30 var amerikanske Red Fang klar til indtage et godt fyldt Avalon telt.

Anmeldelsen er skrevet af Martin Horn Pedersen

Meget er sket siden de sidst var forbi for 5år siden. Her blev meget af koncerten hæmmet af strømsvigt. Dette skete gudskelov ikke denne gang!

Bandet startede ud med “Blood Like Cream” og så var ligesom i gang. Der bliver smidt horn i vejret og headbanget på livet løs. Efterhånden som bandet spiller sig selv mere og mere varme, ja så bliver festen hos publikum også større og større, og der kommer tilsidst fuld gang på pitten.

Bandet spiller deres fængende stoner/sludge/rock n roll metal, der bliver modtaget vel i det pakkede telt. Der er ikke den vilde kontakt mellem band og publikum, udover lidt sjov i ny og næ. Men i virkeligheden, er det ikke noget problem, da det folk er kommet for tydeligvis er musikken og den fest som musikken kan skabe.

Numre som “Flies” og “Prehistoric” er nogle af aftenens højdepunkter og særligt med sidst nævnte får de sluttet af med et stort brag.  Red Fang havde fat i dyreskuepladen.  De er et band som leverer varen og skaber den god fest.