Ugens Album

Ugens Album: Black Breath – Heavy Breathing

Den står på no mercy-smadder i denne omgange ugens album. Ingen kompromisser – ingen nåde! Amerikanske Black Breath styrer bulldozeren, så red dig selv!

Ugens Album: BULLET – Highway Pirates

Svensker-garn, læderjakker, falset vokaler, nitter og good old-school-mother-fucking heavy rock er hvad der bedst kendetegner dette band med Ugens Album “Highway Pirates.”

Ugens Album: Slayer – Show No Mercy

Okay, hvor længe skulle der gå før Slayer blev ugens album….? Så længe!

Ugens Album: Gojira – From Mars To Sirius

Der tælles ned til årets Copenhell med de franske hval-metallere, Gojira’s knusende plade “From Mars To Sirius” fra 2005.

Ugens Album: Candlemass – Death Magic Doom

Candlemass – når tungt musik opnår sin ultimative skønhed! 

Ugens Album: Mnemic – Mechanical Spin Phenomena

Et af Danmarks ypperste metalnavne, har også lidt af en turbulent fortid. De er snart klar til at vende tilbage med fornyet kraft, nye medlemmer og forhåbentligt en masse ny fed metal! Vi ser tilbage på deres debutalbum, der i denne uge er Ugens Album og ser frem til deres “comeback”, på Temple Of Doom...

Ugens Album: Kiss – Destroyer

Sidste uge lukkede og slukkede med rygtet om en evt. kommende Kiss-koncert på Roskilde 2012.

Ugens Album: Black Sabbath – Heaven & Hell

I forlængelse af de glimrende genudgivelser af DIO’s albums “Holy Diver”, The Last In Live’ & ‘Sacred Heart’ i De Luxe Editions, ser vi tilbage på en af Ronnie James Dio absolutte højdepunkter i sin tid i legendariske Black Sabbath!

Ugens Album: Helloween – Keeper Of The Seven Keys pt 1

Da Helloween i 1987 udgav den første del af Keeper Of The Seven Keys – triologien var det et af de mest banebrydende albums længe.

Ugens Album: Cancer Bats – Hail Destroyer

Knusende, white trash, sydstats hardcore fra det kolde Canada. Cancer Bats har, eller BURDE have, begået en nyklassiker inden for – hvad der BURDE betegnes som – metalcore!

Ugens Album: Mötley Crüe – Shout at the Devil

“Ikon” er vel det bedste udtryk der kan bruges om dette bandet, der står bag denne uges Ugens Album.

Ugens Album: Norma Jean – Meridional

Meridional er en betegnelse for det sydfranske folkefærd. I denne sammenhæng er det dog en kranieknusende udgivelse fra et band der skubber grænser og altid er i rivende udvikling