Sidste uge lukkede og slukkede med rygtet om en evt. kommende Kiss-koncert på Roskilde 2012.

Det fik mig til at hive fat i- og genfinde glæden ved en af mine gamle all-time favorit-udgivelser. Er man fan af hard rock og metal må og kan man simpelthen ikke komme uden om 1976 værket Destroyer med Kiss. Pladen der indeholder nogle af rockens absolut største skæringer som Shout it Out Loud, min egen Kiss-favorit Detroit Rock City og den smukke, smukke ballade Beth.

Det her er simpelthen rock fra den gang rocken havde følgende mål her i verden: at give los og holde en kæmpe fest! Og det gør man altså bare bedst med Kiss. Destroyer er Kiss’ fjerde udgivelse og cementerede dem for alvor på scenen i midten af 70erne!

Destroyer trykker gaspedalen helt i bund når den storby-simulerende intro til Detroit Rock City åbner ballet og et af rockens mest genkendelige og legendariske riffs sætter ind. I de næste par minutter ved man bare, at man er i godt selskab med d’Herre Simmons, Stanley, Frehley og Criss og sådan har jeg det faktisk hver gang jeg sætter Destroyer på.

Destroyer’s absolutte højdepunkt er Petter Criss’ fremførelse af balladen Beth. Nummeret er skrevet og sunget af trommeslageren og personligt mener jeg, at den bedste version af sangen skal findes på MTV Unlpugged fra 1995.

I år er Kiss klar med deres nyeste album – opfølgeren til Sonic Boom fra 2009, Monster, der i følge kilder gerne skulle komme lige op til tourstart på “The Tour” med Mötley Crüe til Juli.