Svensker-garn, læderjakker, falset vokaler, nitter og good old-school-mother-fucking heavy rock er hvad der bedst kendetegner dette band med Ugens Album “Highway Pirates.”

Bandet hedder BULLET og kommer fra Växjö, Sverige. Og med sidste års Highway Pirates udgav bandet deres 3 studiealbum. Et album der stinker så meget af benzin, tømmermænd, drengerøvs attitude, luftguitar og bajere at det næsten er for meget af det gode. Men nej! Det her kan man sgu ikke få for meget af.

Det her er old school heavy metal som Satan ham selv lavede det som bette knejt. Fra starten går med Highway Pirates er gaspedalen HELT i bund. Riffs efter riffs og med den ikoniske Hell Hofer’s Brian Johnson møder UDO-vokal er man ikke i tvivl om BULLET’s kvaliteter. Og går du efter variation kan du godt løbe skrigende væk – for det finder du ikke her! Og gudskelov for bands som BULLET fortsat holder fanen for heavy metal højt!

Bandet blev dannet i 2001 under fanen: “Fordi vi vil spille Heavy Metal.” Det har bandet gjort lige siden og til september er BULLET klar med deres 4 album FULL PULL – første udgivelse på Nuclear Blast.

Er du ny i gamet med BULLET så hør numre som Bite The Bullet og Pay The Price fra album nr 2 fra 2006 “Bite The Bullet” og Highway Pirates, Back On The Road og Stay Wild fra “Highway Pirates”.

Undertegnet har oplevet BULLET 3 gange på sidste års Highway Pirates tour i hhv. Stockholm, på Stars i Vordingborg og på Wacken og hver gang har det været det samme: En vanvittig energi, pyro, fest, bajere og heavy metal!

BULLET drager til efteråret på FULL PULL-Tour. Desværre er der endnu ingen danske koncerter, så indtilvidere ses vi i Malmö 11 september!

BITE THE BULLET!!