Den står på no mercy-smadder i denne omgange ugens album. Ingen kompromisser – ingen nåde! Amerikanske Black Breath styrer bulldozeren, så red dig selv!

Landegrænserne i genreland er om nogen udvandede når man sætte en plade på med Black Breath. Om det er puritanere i den ene ende der kaster mudder mod den anden gruppe puritanere, med alle elskere af musik i midten er som sådan ligegyldigt. For når det kommer til et band som Black Breath så må man gerne kaste med skidt, møg og snavs.

Gruppen formår som ingen andre at lave en blanding af hardcore punk, thrash, crust punk og dødsmetal, og de gør det med så stor finesse og overskud, at ingen fans af det ene, som hater på det andet, kan hate på det her! Råt, usødet og fandenivoldsk!

Gruppen har med deres debut-plade “Heavy Breathing” allerede skabt en del røre i undergrunden, og har flere gange spyet sorthed ud over Danmark på deres besøg i landet..

Tag bare nummeret “Escape From Death” hvis du er i tvivl:

Hva fuck mere kan man sige??! Snyd ikke dig selv for at stifte bekendtskab med dette fantastiske band, der om nogen har fat i den lange ende, hvad angår at holde fast i de rå dage, hvor thrash og hardcore stadig var helt (t)ung!