vintageUnderwerket i Valby har det med at lave last minute bookings!

Sidste gang et større band gæstede det lille bitte spillested var det Scorpion Child, der var blevet hevet ind blot et par uger før. De spillede iøvrigt forleden på et totalt udsolgt Beta!

Nu gør spillestedet i Valby det så igen. Blot en uge før koncerten afholdes kan de løfte sløret for to af de mest lovende bands på den hårde rock-scene idag.

Nemlig de unge islændinge i The Vintage Caravan, der i starten af det nye år smed den anmelderroste “Voyage” på gaden. Iøvrigt deres debut på Nuclear Blast!

Bandet har høstet stor ros for deres psykedeliske tag på den klassiske rock. Senest for deres koncert på den netop overståede Roadburn Festival i Holland. The Vintage Caravan spiller desuden på festivaler som Wacken og Hellfest til sommer!

Læs vores anmeldelse af “Voyage” her og læs samtidig også vores interview med bandet !

Også franske The Socks meldes klar til koncert i Valby. 4-kløveret fra Lyon blev dannet i 2009 og deres debut er netop blevet smidt på gaden i april og har ligesom The Vintage Caravan høstet flotte anmeldelser. Bl.a. hos vores venner på Rockfreaks der gav skiven 9 ud af 10.

Endelig er også unge danske Stonebird klar til at rive os rundt til en herlig ROCK-fest!

Det hele sker på Underwerket i Valby d 30 april

Vi vil VARMT opfordre jer til at komme til dette arrangement, hvis I vil opleve noget der snart kan blive rigtig, rigtig stort på et SÅ lille spillested! Jeg er helt sikker at det nok bliver en enestående mulighed!

Tilmeld jer eventet her