1625607_10152393257791449_6060504452827001100_nBUM! SÅ ER DER SOMMERFÆÆÆÆST!

Bombehuset aka Pumpehuset inviterer til en omgang Destruction pt II, hvor Ajuna, der sidste år gæstede Roskilde Festival, Anti Ritual og Piss Vortex vil spille op til sommerdans på Pumpehuset’s udendørsscene i gårdhaven.

Og det bliver en dag med grill og hegn for den lette sum af FRI ENTRE!

Når det er ved at blive mørkt rykker vi indenfor på terrassen, hvor jeres yndlings DJ’s vil have et helt særligt tema klar for aftenen:

“Her på Blastbeast.dk hilser vi sommeren velkommen og vil til Destruction i Pumpehuset gøre det med et rendyrket festival DJ-set. Her vil vi sammen med jer fejre de danske festivaler og spille musik udelukkende med bands der gæster årets Copenhell, Roskilde Festival og Metal Magic Festival. En bedre måde kan sommerens mange koncerter simpelthen ikke starte på!”

Vi ses i Pumpehuset til Destruction pt II, lørdag d 7 juni!

SÅ SKAL DER HAMRES!

Event