When Water Runs DeepDer er nyt til både ører og mund, når der kommer dansk djent og velsmagende whisky til Royal Metal Fest 2015

Festivalens fredag åbnes med progressiv polyrytmik, frisk fra den danske metals spirende vækstlag, når Odenses When Water Runs Deep leverer groovy og stemningsmættet djentmetal. Kvintetten blev dannet i sommeren 2013 og udgiver her til foråret deres debut EP med titlen ’Pangeae’.

Bands Of Tomorrow skriver om dem:

”Med deres tekniske dygtighed slangede de sig igennem en setliste bestående af en imponerende variation, som for alvor konkluderede en imponerende debut fra det odenseanske prog-metalband. When Water Runs Deep er med deres tekniske dygtighed og habile live-optræden et band, der fremover er værd at holde øje med på den danske metal-scene. Det står klart, at hvis de fortsætter med dette engagement og musikalsk symmetri blandet med deres brutale ambience, er de et band som uden tvivl nok skal finde et habilt ståsted både i og uden for Danmark.”

Lyt her:

Derudover kommer SMWS og tilbyder eksklusiv whiskysmagning som tilkøb til Royal Metal Fest 2015.

På smagningen river SMWS Ambassadør Tonny Nielsen igen deltagerne rundt med hele syv drams fra Scotch Malt Whisky Society, hvor man kommer hele vejen rundt om Lowland, Highland, Øerne, Campeltown og Islay. Der bliver godt med fede sherry drams, røgbomber og også en lækker Grain whisky – læs mere og se listen over flasker online på metalroyale.dk 

Smagningen koster blot 290 kroner, men der er kun 25 pladser, så skynd dig at købe billet hvis du vil sikre dig en plads! Deltagelse kræver dog partout- eller lørdagsbillet.

Den ottende Royal Metal Fest afholdes på spillestederne; Atlas & VoxHall d. 10.-11. april 2015.

Programmet byder desuden på bl.a. biergarten, metalmarked, promo events samt koncerter med Týr (FO), Destruction (DE), Broken Hope (US), Internal Bleeding (US) & Belphegor (AT), samt syv andre endnu-ikke-offentliggjorte artister.

Pris (ekskl. gebyr): 

Fredagsbillet 295,-/ Lørdagsbillet 295,-/ Partoutbillet 395,-/ Whiskysmagning +290,- Alle billetter kan købes online via fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest-2015