Metal All StarsMetal All Stars vender tilbage! Denne gang i Amager Bio.

 

Nu er der endelig fastlagt en ny dato for at opleve en stjerneparade af metalkunstnere, når Metal All Stars rammer Amager Bio 1. maj. Stjerner fra nogle af de største metalbands gennem tiden som Iron Maiden, Megadeth og Dream Theater tager på en hårdtslående turné og der vil løbende blive tilføjet nye kunstnere til programmet, der indtil videre ser således ud:

James Labrie (Dream Theater), Ross the Boss (Manowar), Max Cavalera (Sepultura/Soulfly), Geoff Tate (Ex-Queensryche), David Ellefson (Megadeth),  Vinny Appice (Dio), Carmine Appice (Blue Murder), Ripper Owens (Judas Priest), Paul Dianno (ex-Iron Maiden) og
Kobra Paige (Kobra and the Lotus)

Metal All Stars giver de danske metalfans en unik mulighed for at opleve nogle af genrens største legender sammen i et 3 timer langt show. For første gang herhjemme kan man opleve et stjernehold samlet på én tour og dele én scene, hvor nogle af de største klassikere vil blive spillet i forskellige bandkonstellationer. Nu er det de danske headbangeres tur til at få en dosis metal på en enkelt aften, når Metal All Stars besøger Danmark i foråret.
Billetter købt til den aflyste koncert i Store Vega 10. december i fjor er fortsat gyldige til den nye koncert 1. maj i Amager Bio.