The New Shit 2020: Throwe

Kulsort hardcore med blikket rettet skarpt mod at slippe det indre menneskedyr fri. Vi er stolte af at præsentere sjette og sidste navn til The New Shit i 2020: Throwe fra København!

THROWE er et blackened hardcore band fra København, dannet i 2018, og rejste sig i sin tid ud af asken fra hardcore bandet JustinHate, og de mange års samspil og live erfaringer kan i dén grad både høres, mærkes og ses i deres udførelse, der emmer af både energi og intensitet.

Tematikken i musikken bevæger sig meget omkring mørke og lyse sider af mennesket, og lige pt. har de udgivet en single-trilogi der netop bygger på fortæller om menneskedyret i os alle. Lyt med her:

Som liveband er Throwe ikke er uskrevet blad, her har de bl.a. en lang række koncerter bag sig, bl.a. sammen med Hexis, Lifesick, No Zodiac og var oprindeligt også udvalg til at deltage i den danske udgave af Wacken Metal Battle.

Throwe er i skrivende stund i Sweet Silence studiet hvor de sammen med Patrick Fragtrup (Dying Hydra, Redwood Hill, (0), Konvent mm.) indspiller fuldlængde nyt materiale der udkommer i starten af 2021! Dette udspil vil fokusere mere på dansksprogede tekster og yderligere udvikle og fortsætte fortællingen fra single-trilogien.

Vi glæder os virkelig meget til at se Throwe optræde til The New Shit Showcase i Pumpehuset d. 9 januar 2021, hvor de vil indtage scenen sammen med post-punkerne Cowards!, symfonisk black metal fra Lamentari, motor-rock fra Taunus, screamo fra Demersal og instrumental post/doom fra Foreshadower. Mon ikke det bliver (endnu) en god aften?

Billetterne er i salg nu, og vil være yderst begrænset. Obs: Siddekoncert

Link til billetsalg
Link til event på Facebook
Throwe på Facebook