Foreshadower

Tonstung instrumental dommedagsdoom fylder dine øregange når Foreshadower bringer ildevarslende undergang over The New Shit!

En tung røgsky samler sig i sindet når Foreshadowers lydmur rammer. De tungsindige akkorder, dundrende rytmer og melankolske stemninger er ikke til at tage fejl af. Instrumental doom metal er måske på papiret ikke det der får den gængse lytter til at spærre øjnene op, men gør alligevel dig selv den tjeneste, og lad dig indhylle af Foreshadowers jerngreb af riffs og tyngde. Lyt bare med her:

 

 

 

 

Foreshadower spiller en blanding af post metal, doom og sludge, og ved første ørekast skulle man tro, at man først skulle sælge sin sjæl til underverdenen for at få så storladen en lyd som band.

Deres selvbetitlede debutplade blev udgivet i februar 2020, og tæller 6 skæringer hver navngivet med koordinater til charmerende steder som Auschwitz i Polen, Tuol Sleng fængslet i Cambodia, Guantanamo Bay, Abu Ghraib fængslet i Iraq og noget så familiært som Nordsøen. Numrene flyder let og fornemt sammen som ét langt gribende nummer der veksler mellem skrøbelige melodier og jordskælvsfremkallende riffs, der snildt kunne lede tankerne hen på bands som Omega Massif, Pelican, Russian Circles, Amenra, Old Man Gloom og danske Heathe.

Foreshadower tæller nuværende og tidligere medlemmer fra bl.a. No Fealty, Mass Worshop, Hexis og Eyes, og op til nu har bandet spillet en række shows i Danmark og været på tour i Tyskland med tidligere The New Shit navn Drukner.

Når Foreshadower indtager scenen i Pumpehuset til januar er vi ikke et sekund i tvivl om, at melankolien kommer til at dale over salen som et tungt og varmt tæppe over trommehinderne, og de seismiske rystelser dirrer i skelettet til langt ind i februar. Så er I advaret!

 

Links til Foreshadower:

Facebook side: https://www.facebook.com/foreshadowerband

Bandcamp: https://foreshadower.bandcamp.com/releases

 

The New Shit showcase finder sted i Pumpehuset d. 9. Januar 2021. Det bliver en siddende koncert med plads til 150 gæster, og billetterne er allerede i salg nu:

Billetsalg: https://billetto.dk/e/the-new-shit-showcase-argang-2020-billetter-415983

Event på Facebook: https://www.facebook.com/events/1776188462512174