I en tid hvor man ikke ved om man er købt eller solgt har vi her på Blastbeast valgt at holde igen med offentliggørelsen af navne til New Shit Showcasen. Men nu tager vi altså chancen og satser på det kraftigste på, at vi kan gennemføre showcasen d 9 januar i Pumpehuset!

Derfor er vi enormt stolte over nu – endelig – at kunne præsentere det fjerde navn til, hvad der tegner sig til en stærk, stærk showcase!

Vi skal op på kværnen og fræse afsted ud over de støvede landeveje! Gi den op for Taunus!!

Her er der altså tale om et sprængfarligt rock n roll band med smag af ligedele diesel, sprut og mange, mange cigaretter.

Men glem nu alt om de klassiske rockklichéer. Dem formår Taunus let og elegant at hoppe over på deres nyeste “demo” fra foråret 2020! Det gør de med en sublim sangskrivning, en noget nær perfekt produktion og så altså deres lyd!

Det her er dejlig, nøgent, upoleret og beskidt rock, med smag af punk og  70’er heavy metal – inden der gik “80’er overproduktion”  i det hele. Kort sagt:  det lyder præcis som det skal!

Udtrykket er på plads på “demo”-udgivelsens hele 4 sange. Sange med titler som “Road Machine” og “Cruel Lover”. Jovist – I ved hvor vi skal hen med Taunus ikk? Og “Demoen” er naturligvis kun udgivet fysisk på gult kassettebånd!

Fans af tidlig Mötorhead, AC/DC, chug-chug riffs og lige-ud-ad-landevejen 4/4 tromme med åben hi-hat kan godt finde lædervesten og bajerne frem. Dét her nye foretagende, ført an af sanger Joakim Mattsson, guitarist Rasmus Rytter, bassist Kristian Møller og trommebasker Michael James Bruun, vil I ikke gå glip af til showcasen d 9 januar!

Med fjerde band ombord til New Shit Showcasen glæder vi os til at præsentere:

Cowards – Lamentari – Demersal – Taunus d. 9 januar 2021 i Pumpehuset!
Billetsalget er i fuld sving og kan købes via link