Snart går det løs til den sidste udgave af Wacken Metal Battle Danmark for i år! Finalen er lige over os og på lørdag er tiden inde til, at vi skal finde det band, der skal spille på Wacken Open Air 2019! 
Et bredt og varieret line up venter til finalen. Vi skal høre Thrash, doom, black og moderne progressiv metal. Se bare her:

Demolizer
Hæsblæsende vokal, skrigende og hurtige guitarer, rungende bas og tordnende trommer… Du har sikkert allerede gættet det; Demolizer spiller flænsende thrash med ét eneste formål – at fortsætte bølgen, som bl.a. Slayer, Anthrax og Nuclear Assault begyndte.

Everything is Terrible
Skæve, tunge grooves og stærke melodier, som tilføjer atmosfære til en lyd, der i stor grad benytter sig af skiftende dynamik. Everything Is Terrible spiller moderne, progressivt metal med en organisk lyd. Debutalbummet ’Intensely Distressed and on the Verge of Mental Collapse’ fra 2017 har allerede sikret bandet en god del medvind på den danske metalscene, hvor de bl.a. har delt scene med tidligere Wacken Metal Battle Danmark-navne som Aphyxion og Møl.

KATLA
Sange med store fortællinger om helte, skurke og drager… Nu tror I sikkert, at power metallen er sikret på dette års danske Wacken Metal Battle Danmark. Tro om igen, for Katla er nemlig alt andet – tung og ond doom med black metalliske vokaler, der vil få alle fans af langsom og slæbende metal til at smide trusserne.

Molok
Siden 2007 har gruppen huseret dybt, dybt nede i den danske black metal-undergrund. Det er blevet til i alt fire selvudgivende albums og over 50 shows, hvor Molok har delt scene med navne som Shining, Altar of Plagues og Solbrud. Nu er drømmene større, og med deres mørke og samfundskritiske univers vil bandet vise, hvad dansk sortmetal for alvor kan.

Special guest denne aften er sidste års vindere Xenoblight, der afslutter aftenen imens dommerne finder frem til årets vinder!

Køb billet til finalen i Pumpehuset d 25/5 her