Endnu engang kan spillestedet i Roskilde hive et trumf kort op af hatten! For nu bliver det mørkt!
Har du ikke mulighed for at være i Randers i weekenden, så frygt ej! Rotting Christ vender tilbage til vinter!

Gimle bliver nemlig oversvømmet af en ustoppelig kraft af metal, når portugisiske MOONSPELL og græske ROTTING CHRIST forener deres kræfter, og giver mørket på jorden en ny definition!

MOONSPELL
Med mere end 25 år på bagen, har MOONSPELL stadig en kreativ og livlig styrke, som nægter at dø eller gå på kompromis med tidens udvikling.
Bandet tog endnu en gang deres fans med storm med den seneste udgivelse, ”1755”. Albummet omhandler det kraftige jordskælv der ramte Lissabon d. 1. november 1755, og er sunget på portugisisk.
Nu vender Moonspell tilbage til Europa på en intens turné. Turnéen skal ses som en flugt fra studiet, hvor bandet i øjeblikket arbejder på deres nye album.

ROTTING CHRIST
De græske black metallers gør et ærefyldt og frygtindgydende indtog med melodiøse mesterværker, hvor frontmand Sakis Tolis udforsker det sorte sindelag bag menneskelig krigsførelse og de mytiske legender fra folkefærd over hele kloden. Bandet, der blev toneangivende for den såkaldte “2nd wave of Black Metal”, har gennem årene kombineret deres black metal med alt fra doom- og gothmetal til det mere industrielle. Nu er grækerne aktuelle med et spritnyt studiealbum.

Sæt kryds i kalenderen den 6. december, hvor Gimle rammes af mørk, sydeuropæisk metal og et vanvittigt show!

Start kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

Forsalg er i gang!