For sidste gang i år skal vi til det! Årets The New Shit line up er nu fuldendt!

Og hvordan kan det gøres meget bedre end med et nyt fantastisk rock band – direkte fra Aarhus?

Tung rock med et pift af grunge i 2018?? Skal det nu være noget spørger du? Ja, for satan da om det skal!
Særligt når det gøres så solidt og veludført som d’herrer i Human gør det!

Trioen bestående af bassist Jakob Bjerg, trommeslager Mikkel Holt og sanger/guitarist, Joachim Rahbek Iversen, har med Human begået to singler. Begge oser disse af uhyre velspillet tung rock. 90’ernes grunge stilart bliver kombineret med en moderne produktion der klinger af 2018. Et udtryk der forsoner det vilde og energiske med velproducerede og tjekkede rammer. Et absolut interessant møde her i 2018.

Human’s seneste single “Solitude” er en selvproduktion, og den anden officielle udgivelse fra Human. Den er indspillet i en stue, og produceret af bandets egen bassist Jakob Bjerg. I kølvandet på “Solitude” har bandet fået produceret en flot musikvideo, der kan ses herunder.

Når du lytter til til Human så bid mærke i bandets sans for at skrive de store melodier og de stærke hooks. Hvad enten det er i det stemningsfulde vers eller i det svulstige omkvæd.

Et af bandets absolut stærkeste forcer er Joachim’s forbløffende vokalpræstationer i fronten, der omgående sender tankerne tilbage til flere af rockens helt store sangere. Han har om nogen en range i vokalen, som ikke ret mange andre har herhjemme. At opleve dét live kommer til at blive en oplevelse.

Så der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at opleve Human i deres rette omgivelser på scenen, når The New Shit Showcase rammer Pumpehuset d 5 januar og på Atlas i Aarhus d 12 januar.

Inden da kan I varme op med Human’s første single “Black Hole” lige her! Vi glæder os til at se jer alle i starten af 2019!

Human på Facebook

Tilmeld jer:

The New Shit i Pumpehuset d 5 januar 2019
The New Shit på Atlas d 12 januar 2019