Så melder Northside sig også ind på festivalmarkedet, med deres første håndfuld af bands.
Er du rock/metal fan er der gode nyheder! Legenderne i Alice In Chains meldes klar.

Festivalen skriver i deres pressemeddelelse:

“Der er ikke mange af de gamle grunge-bands tilbage, men heldigvis har vi stadig Alice in Chains. Bandet har udsendt tre album, siden William DuVall trådte til i 2006 som erstatning for afdøde Layne Staley, og det er lykkedes sangeren at løfte en usædvanlig tung arv på imponerende vis. Bandet ledes dog fortsat af Jerry Cantrell, hvis harmonier og guitarsoloer er skarpere end nogensinde og er essentielle i klassikere som ”Rooster”, ”Nutshell”, ”Would?” og ”Man in the Box”. Det banebrydende og indflydelsesrige band har solgt mere end 20 millioner album på verdensplan og lægger til sommer for første gang vejen forbi Aarhus.”

Alice in Chains spiller torsdag 6. juni på NorthSide 2019.