3 For tredje gang præsenterer Murda Twinz en lang række legendariske hardcore og punk acts til deres årlige festival Murda Twinz Getdown Vol. 3. som kommer til at foregå i Underwerket og Valby Kulturhus.

Med navne som blandt andet T.S.O.L. (US), Battalion of Saints (US), INFA-RIOT (UK), Dayglo Abortions (CAN)og TheRestarts (UK) byder Murda Twinz igen op til 2 dage med punk og hardcore fra de tidlige 80’ere, blandet med det bedste fra den nyere generation af punk og hardcore bands.

Mange af de bands har aldrig spillet i København før,og det er en helt unik chance for at se disse koryfærer indenfor punk og hardcore i intime rammer i Underwerket og i Valby Kulturhus. Som et nyt tiltag i år vil der på Toftegårds Plads blive opsat en mindre akustisk scene, hvor der den 21. juli bliver spillet ikke-forstærket punk rock i de tidlige eftermiddagstimer, og senere på aftenen rykkes ballet indenfor, hvor du kan opleve hårdtslående hardcore og punkkoncerter i Underwerket og Valby Kulturhus

Billetter koster 150kr.
Event 

ÅRETS LINE-UP:

T.S.O.L.(USA)
The Restarts(UK)
Battalion of Saints(USA)
INFA RIOT(UK)
Dayglo Abortions(CAN)
Bonecrusher(USA)
Pleasure Squad(DK)
THE WAR GOES ON(DK)
Trench(DK/SWE)
The Cryptics(USA)
Acidez(MEX)
The Golers(CAN)
Nothing new(DK)
Gorilla Angreb(DK)
Lig(DK)