De har netop spillet en herlig koncert på Copenhell og nu er de klar til indtage Danmark igen, med deres pompøse symfoniske metal!

Nightwish er netop blevet bekræftet til en koncert i Valby Hallen d 3. november! Dette er på et led i deres nuværende“Decades: Europe 2018” tour. Men her får vi bare fornøjelsen af deres fulde show, inkl forlænget setliste, ild, og frem for alt: mørke! 

I 1996 lavede Tuomas Holopainen en demo bestående af tre sange som medførte, at han fik sin første pladekontrakt med sit spritnye band NIGHTWISH. Spol tiden tyve år frem,- mere end 2000 koncerter og over 8 millioner solgte albums senere, er bandet det største europæiske metalband med en kvindelig forsanger som nu kan fejre deres 20 års jubilæum med en dobbelt CD combilation, samt en ni måneder lang verdenstour med en speciel setliste fyldt med overraskelser.

Med som support er Beast In Black – et band der består af bl.a. tidligere medlem fra Battle Beast.

Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter lørdag 23. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk