D 12 & 13 maj står den på Nordic Noise Rock Festival i København. 

Festivalen byder på en lang række fede hard rock/metal bands fra ind- og udland. Bl.a. Svenske Bullet, engelske Tygers Of Pan Tang, danske SEA og Meridian. 

Årets to største navne er imidlertidig danske. For her headliner den legendariske guitarduo Denner/Shermann festivalen om lørdagen, med deres nye band og om fredagen er det Artillery, der står for at levere den helt tunge thrash. Det legendariske thrash metal band spiller hele deres debut “Fear Of Tomorrow” i sin helhed på Nordic Noise. 

Forleden mødtes vi med bagmændende bag begge bands, Michael Stützer fra Artillery og Michael Denner fra Denner/Shermann, til en snak om hvad man som publikum kan forvente af deres koncerter og om hvad de selv glæder sig til at se på festivalen. 

Se det hele i dette lille “clash of the titants” interview.