baestForleden smed Copenhell sit fulde program og nu er der ikke længe til april, hvor Roskilde Festivalen traditionen tro følger trop. Men inden da kaster festivalen et par dejlig lunser afsted mod os.
Et af navnene på dagens lille offentliggørelse har vi været så heldige at have fulgt tæt i løbet af 2016!

BAEST

For ingen ringere end dødsdrengene i BAEST kan i dag offentliggøres til årets Roskilde Festival!
Det unge band som vi har fulgt tæt i både Wacken Metal Battle 2016, men så sandelig også til vores New Shit 2016, er på rekordtid (ét år, venner!) blevet et stort navn i undergrunden. Så stort at både Copenhell, men nu også Roskilde Festival har booket dem til deres program!
BAEST indtager Rising Scenen, sammen med bl.a islandske Audn! Dén scene er satme stærk besat i år!

A Day To Remember

Men Roskilde har naturligvis mere på programmet til os i dag! Den står på hardcore/metalcore, når A Day To Remember spiller på Roskilde til sommer! Bandet fra Florida er ude med “Bad Vibration”, og med det album i ryggen er det tid til den helt store core udladning på dyrskuepladsen.

Full Of Hell

Endnu et amerikansk band er klar til at rive os rundt på Roskilde til sommer! Lad os bare sige, at vi skruer en smule op for det vrede udtryk! Full Of Hell der netop nu er på “Roots” tour, som support for de brasilianske legender vil helt sikkert få gang i pitten på Roskilde Festivalen til sommer, med deres grindede død!

Moon Duo

Endelig er Moon Duo klar til at bringe et psykedelisk touch over Roskilde!

Sort Sol

I den mere postpunkede ende finder vi legendariske Sort Sol, som vender tilbage til Roskilde Festival! Deres første siden 2001! Bandet arbejder på nyt, og eftersigende meget hårdtslående album, der gerne skulle være klar til festivalen! Vi glæder os!!

Med disse navne kan rockeren og metalhovedet på Roskilde Festival 2017 se frem til koncerter med:

Foo Fighters, High On Fire, Against Me!, Blink 182, Neurosis, A Day To Remember, Full Of Hell, Red Fang, Of Mice and Men, Pig Destroyer, Kellermensch, Blood Command, Viagra Boys, Oranssi Pazuzu, Atomikylä, PH/Mr Peter Hayden Band, Show Me The Body, Auðn, Baest, Tvivler og Ştiu Nu Ştiu, Moon Duo!