heathe1Portene til helvede står åbne som aldrig før! Sjældent set før, har et band nemlig fanget så meget ondskab og så meget desperation i deres lyd, som The New Shit band # 2 for 2017! 

I det dybeste mørke afkrog af sindet, venter et regulært bæst på at bryde ud. Hidsigt som fanden selv!

Dette bæst hedder Heathe og med deres formørkede trancheskabende agressive doom, er dette én-mands projekt, bestående af Martin Pale, klar til at bringe lytteren på en tur direkte til Helvede!

Heathe har kun enkelt demo fra 2016 ude og det er på baggrund af denne, at vi nu kan byde bandet velkommen til New Shit familien!

Skrabet, uploreret og intenst kaster Heathe os nemlig igennem en helvedesmaskine på i alt 3 lange black/doomede numre, hvor gentagelser på gentagelser, skaber tranchedannede øjeblikke hos lytteren!

Efter en tur i lytteboksen hos dette band, er éns sind edermandme blevet rystet godt og grundigt igennem skal jeg hilse at sige!

På de i alt fire numre “White Lies” på 11.32 minutter, “Distant Winds” på 8.52 minutter, den ambiente “-” på 4.24 minutter og den afsluttende “Despair” på 13.20 minutter, er vreden i absolut højsæde! Og på ikke et eneste tidspunkt forsvinder denne vrede. Det skyldes ikke mindst Martin Pale’s smertende vokalarbejde og det gentagende disharmoniske riffarbejde!

Imponerende instenst!  Og et absolut must listen band for fans af black, doom og ekstrem metal! Her vil jeg klart anbefale det første nummer “White Lies”.

Der er mere på vej fra bandet. Ny musik, der kommer inden januar næste år, hvor man altså kan opleve en af Heathe’s få koncerter, når de spiller hos os til The New Shit Showcase i Pumpehuset!

I kan allerede nu godt begynde at glæde jer til at skulle blive opslugt af ondskaben fra Heathe!

Tjek Heathe ud på deres facebook  og bandcamp

Heathe