prettyhvSå er der ikke lang tid til, at et af Danmarks absolut bedste heavy metal bands udgiver nyt album. 
“Kingmaker” hedder det kommende nye album fra Pretty Maids, som udgives 4 november! Og dét skal naturligvis fejres! Derfor har bandet og High Voltage slået pjalterne sammen om et stort release party, hvor bandet kommer og spiller! Det sker d 5 november på High Voltage!

High Voltage skriver:

High Voltage er ovenud stolte af at have selveste Pretty Maids i huset d. 5 november, hvor vi skal fejre det legendariske danske bands nye album ‘Kingmaker’. Vi byder velkommen med fri og gratis fadøl den første time ml. 22:00-23:00 hvorefter rock anmelder ikonet Steffen Jungersen vil tage mikrofonen og underholde med nye og gamle anekdoter fra hele Pretty Maids’ karriere. Efter endt røverhistorie-seance vil bandet indtage vores lille scene og spille udvalgte numre fra ‘Kingmaker’.

Der ville denne aften only være mulighed for at anskaffe sig den nye plade til release party pris ved at købe den sammen med entrébillet i forsalg til bare 200,-. Det koster 150,- for en billet uden CD.

BEMÆRK de to forskellige billet-typer!
Køb nu og her: billetto.dk/da/events/prettymaidsrelease

Pretty Maids spiller desuden deres klassiske december show i Amager Bio d 1 december.