illbedamnedDet går sgu’ meget godt for dansk rock og metal i disse tider! Hard rockerne i I’ll Be Damned har netop underskrevet en større plade- og bookingbureau kontrakt!

Tidligere på sommeren signede Forever Still en pladekontrakt med den tyske gigant, Nuclear Blast, og er altså nu på vej på en større Europa Tour med Lacuna Coil!

Nu følger endnu et dansk band efter. I’ll Be Damned har netop signet en verdensomspændende pladekontrakt med det tyske selskab Drakkar Records, der er ejet af Soulfood Music Distribution, én af Tysklands største musikdistributører, der også ejer AFM Records og som har base i Hamborg.

Drakkar Records vil genudgive I’ll Be damned’s debutalbummet fysisk og digitalt i hele verden i foråret 2017. Debutten er tidligere blevet udgivet i Danmark via danske Prime Collective.

Det hele vil blive fulgt op af en større europæisk touraktivitet. For live har bandet ligeledes signet med det store tyske bookingselskab Dragon Productions, der har bl.a D-A-D, Primordial, Sonata Arctica, Fintroll og Moonsorrow i folden. Sideløbende arbejder bandet på nyt materiale, der forventes klar i slutningen af 2017.

Sådan drenge!!