Conan i Ungeren. Foto: Weiss

Conan i Ungeren. Foto: Weiss

Der var dømt søndagsdoom af den helt helt tunge slags, da mestrene fra Conan for tredje gang lagde vejen forbi Ungdomshuset i Nordvest! 

Det var dog første gang, at trioen fra England lagde vejen forbi Dødsmaskinen (Ungerens lille sal), da de tidligere har besøgt den store sal i forbindelse med Heavy Days In Doom Town.

Denne søndag aften i Nordvest havde de formået at pakke dødsmaskinen, med deres tonser tunge og super skrabede og nederdrægtige sludge doom, som fortsat er aktuel med deres seneste album “Revengeance.”

Igennem den ca 1 time og 15 min. lange optræden fik vi leveret præcis det forventede. Monster tunge riffs, pakket ind i sanger og guitarist, Jon Davis, solide blues feeling.

Guitaren var høj, diskant og massiv, men alligevel savnede man den helt, helt tunge bund, som den relativt lille scene, der udgør dødsmaskinen, simpelthen ikke kan levere. I hvert fald slet, slet ikke på samme måde, som den store scene’s PA anlæg formår. Eller som da jeg så dem sidst på Maryland Death Fest tilbage i 2015. Således mærkede man ikke den helt voldsomme tyngde fra eks. storstrommen og bassen. En enorm skam, da det jo er essentiel for så tung doom metal, som Conan nu engang leverer.

Men bandet fans var med dem hele aftenen og da Conan rundede af, kunne man forlade den røgfyldte Dødsmaskine med en krop, der var banket godt og grundigt igennem.

8-penta