Uncle Acid & The Deadbeats. Foto: Henrik Moberg Jessen

Uncle Acid & The Deadbeats. Foto: Henrik Moberg Jessen

Onkel syre & co. tog os på en vandring i ørkenen, der bød på både vellyd og groovet stoner metal der dog endte en smule langtrukkent.

Uncle Acid & The Deadbeats har aldrig skuffet os. Ikke når det kommer til udgivelser, og heller ej når det kommer til deres optrædener. Og denne eftermiddag på Arena var heller ingen en skuffelse, men når de selv sætter barren så højt som de gør, så kommer forventningerne automatisk derop også.

Med deres særegne og unikke lydbillede med rødderne fast plantet i den psykedeliske ende af stoner metallen, fik vi serveret langtidsholdbare skæringer som ”Mind Crawler”, ”Over And Over Again”, ”Death’s Door” og ”I’ll Cut You Down”.

Uncle Acid & The Deadbeats har fundet hvad der er tæt på deres helt egen lyd, og hvor unikt det ellers er i en ellers ret udpenslet genre, så ender det oftest med, at den samlede oplevelse lider under den tilsyneladende gentagende formular i sangskrivningen.

Der er dog også noget ærefrygtigt i at gå på en scene på størrelse med Arena-teltet med kun et par små forstærkere, intet backdrop og iklædt sort fra top til tå. Så lader man for alvor musikken tale for sig selv! Og dét krydret med en lyd der var praktisk talt perfekt samt et uhyre fesstemt publikum, så kan man næsten ikke forlange mere. Og netop derfor vil det klæde Uncle Acid & The Deadbeats at blive ved med at udforske deres lyd, så koncerten ikke ender med at stå i stampe.

8-penta

 

 

 

Alle billeder er taget af Henrik Moberg Jessen. Se flere her.