H09909. Foto: Henrik Moberg Jessen

Ho99o9. Foto: Henrik Moberg Jessen

Torsdag aften tog Pavilion scenen imod det amerikanske hiphop/punk/metal (med et elektronisk twist) band Ho99o9. Ja det er sgu en mærkelige genrebetegnelse og hvad skulle man forvente? Bandet havde spillet på Voxhall i Aarhus i december hvor vi måske var omkring 25-30 mennesker, men bandet gav den gas. Så da det stod klart, at Pavilion teltet på Roskilde var tæt fyldt, var det med en klar forventning om at det ville blive meget vildt!

Det blev det bestemt også, de to medlemmer havde taget en live trommeslager med som gjorde lydbilledet meget stærkere. Hverken ham eller resten af bandet var dog til at se, da røg dækkede scenen indtil et lyd inferno åbnede op, og de to hovedmænd kom frem, den ene med elefanthue, den anden i et kostume af en art. Så stod den på fuld smæk fremad derfra. Vi skulle da også kun til 2. nummer før den ene frontmand havde smidt masken og taget en tur ud og crowedsurfe i publikum, så var vi lige som igang.

Den mærkelig mix af lyd virkede, det var fuld smæk på hele tiden og publikum gik amok, en stor pit brød ud og fortsatte gennem koncerten. Jeg vil ikke forsøge at gætte på hvilke numre de spillede, men masser af trommer, synths fra en pult og et hæsblæsende energiniveau fra de to mand på scenen, sikrede et vildt show og en kæmpe fest! Tror aldrig jeg kommer til at sidde og lytte til Ho99o9 der hjemme, men hvis muligheden byder sig for se dem live igen, vil jeg helt sikkert tage den, og opfordre jer derude til at gøre det samme.

8-penta

 

 

Anmeldelsen er skrevet af gæsteanmelder Martin Horn Pedersen

Alle billeder er taget af Henrik Moberg Jessen. Se flere her.