imageFor anden gang i streg invitere MetalDanmark til koncerter på Stengade! 

Koncerten er en såkaldt branchedag, hvor nye bands og en headliner spiller op til fest!

Og i år bliver der satme fest! For udover Hatesphere, der tidligere på året blev annonceret som aftenens hovednavn, har MetalDanmark allieret sig med 5 af de mest interessante nye navne på den danske metalscene.

Bl.a med prog metallerne Sunless Dawn, der om under en uge spiller på årets Wacken Open Air, og The Vision Ablaze, der sidste år udgav én af årets bedste danske metal udgivelser med “Youtopia”. Desuden bliver der smæk for alle med hang til brutalitet, når metal/hardcore drengene i Livløs og New Shit aktuelle dødsmetal monster Bæst kaster det helt tunge skyts ud over scenekanten. I den mere hard rockede ende står den på fuldfede riffs fra Black Swamp Water.

Der er således noget for enhver smag, når MetalDanmark invitere til branchedag på Stengade d 3 september 2016!