hvaSå kan High Voltage Rock Awards vifte med udsolgtsflaget! På lørdag går det løs i klubben i København. Der skal rygklappes, der skal uddeles priser, der skal festes og der skal, gudskelov, også ses en helvedes masse fed livemusik!

 

Og netop livemusikken mener vi er det helt essentielle denne aften! For rock- og metal skal opleves live! Punktum! Slut!

Og denne aften er cremen af noget af det bedste nye(og gamle) Danmark har at byde på samlet, for at spille klubben op til dans!

Derfor varmer vi op med en den ultimative playliste med de optrædende bands på lørdag:

Denner/Shermann

Aftenens store hovednavn. Michael Denner og Hank Shermann (x-Mercyful Fate guitarister), med deres nye band, står for første gang på scenen sammen i denne konstelation.  Det sker på High Voltage nu på lørdag!
Bandet har hevet mange roser ind fra deres EP Satan’s Tomb og debutalbummet er lige på trapperne med en udgivelse til sommer!
Vi forventer intet mindre end en regulær magtdemonstration i den helt klassiske heavy metal! Og mon så ikke, at vi får et Mercyful Fate nummer eller to…

Grusom

“Yes I’m Evil” synger Nicolai Hoffmann på hittet “Evil” fra Grusom’s debutplade udgivet i slutningen af 2015. Grusom er musikalsk måske ikke det ondeste band.. MEN.
Siden bandet udgav deres demo og var med i vores The New Shit showcase i 2015, er det gået stærkt for Grusom. Bandet har signet med booking selskabet Tråd, været på en længere Danmarks turné i foråret, er nomineret til priser i HV Awards, og er senest blevet bekræftet til at spille på årets Copenhell og Metal Magic til sommer!
Det er fandme flot gået af et band, med så få år på scenen. Grusom bliver som altid en kæmpe oplevelse, når de for første gang(?) står på High Voltage scene på lørdag!

The Vision Ablaze

Der er ingen tvivl om at The Vision Ablaze bliver aftenens tungeste oplevelse! Med udgivelsen af “Youtopia” udgav bandet sidste år en af de bedste danske metal debutalbums i mange, mange år. Flere medier gav bandet store roser med på vejen. Musikalsk er der også enormt meget at komme efter hos The Vision Ablaze. Bandet skriver nemlig musik, der både er flænsende tungt, men med så mange stærke melodiske hooks, at man ikke kan blive andet end opslugt i deres musikalske univers!

I’ll Be Danmed

Endnu et band med et fremragende debutalbum i ryggen! I’ll Be Danmed er en sprængfarlig livebombe! Med de seneste koncerter sammen med D-A-D og Förtress har bandet gang på gang bevist at de er leveringsdygtige i noget af det festligste rock n roll landet netop nu har at byde på. Det blev så sandelig også bevist til When Copenhell Freezes Over og det skal igen bevises på Copenhell til sommer!

Red Warszawa

Okay… hvad skal man skrive her? Jeg tror bare vi giver ordet til d’herrer: