11174202_944516085597684_7334898908596830163_oI weekenden blev årets Wacken Metal Battle afholdt på Island! 6 fede bands spillede om det eftertragtede job på Wacken Open Air 2016! 

De 6 forskellige bands, Lightspeed Legend, Grave Superior, Aeterna, While My City Burns og Churchhouse Creepers leverede alle hvad de kunne foran et dommerpanel bestående af bookere, journalister og promotere fra store dele af Europa.

Men det var det atmosfæriske black metal, Auðn, der i den lange ende, løb med sejren og derfor skal repræsentere landet med de store vulkaner i Tyskland.

Auðn er sammen med det færøske vinderband, Svartmálm, et glimrende eksempel på, at den nordlige atmosfæriske black metal i disse år oplever en større og større popularitet. De bands der kommer fra Island og Færøerne, og som spiller denne stil, er simpelthen bare fantastisk dygtige til deres kunstneriske håndværk!

Traditionen tro, når vi rejser udenlandsk, har vi produceret en video fra vores tur. Så istedet for at skrive en masse, så se og nyd filmen, der med musik af Auðn, giver et flot og storslået indtryk af Island.

Enjoy!