Gimle i Roskilde hiver denne torsdag et af verdens største folk/black metal navne op af hatten, til et eksklusivt show i Danmark!

Når snakken falder på formørket folkmetal bliver det næppe større end Finntroll. Det finske band har været med fra starten og kommer nu til Gimle med et enkeltstående dansk show! 

Finnerne er ikke ligefrem hyppige gæster i Danmark, hvor det er 4 år siden Finntroll sidst har været i landet. I 2014 spillede de både på Copenhell og i Aarhus sammen med Hatesphere. Når de kommer til Gimle denne gang, bliver de flankeret af 3 andre danske navne. Vanir, vores tidligere The New Shit navn Ethereal Kingdoms og Sylvatica. 

Til at binde aftenen sammen har vi her på Blastbeast lovet at banke et solidt DJ sæt sammen, med en perlerække af folk/black metal sange! Let the party begin!

Finntroll tæsker os igennem med klassikere som “Trollhammeren” , “Solsagan” og “Nattfödd” d. 21 september i Gimle’s tank i Roskilde.  

Billetter til kun 200 kr kan købes allerede nu. Med tanke på tidligere succesfulde folkmetal shows på Gimle, regner vi stærkt med, at de kommer til at ryge ganske hurtigt! Såååååeh, act fast!