Tsjuder er klar til Roskilde 2016

Tsjuder er klar til Roskilde 2016

Så er der atter gode nyheder fra en dansk festival!
Og her 2 dage før Copenhell har lovet nye navne er Roskilde på banen med en stærk håndfuld varierede navne til metalfolket!

Bring Me The Horizon (UK)

Størst må dog være englænderne i Bring Me The Horizon. Bandet der om nogen har gennemgået en forvandling fra et nichepræget deathcore navn, til et nu fuldvoksent rockband, der nu er kravlet højt op på alverdens festivalplakater.

Og det forstår man godt. For den seneste udgivelse  “That’s The Spirit” har høstet et hav af flotte anmeldelser. Både i udlandet og herhjemme hvor bl.a. Devilution skrev pænt om albummet og Blastbeast.dk’s egen Alexander Kolby sluttede af med ordene:

“Bring Me The Horizon har med “That’s The Spirit” taget endnu en stilmæssig drejning væk fra deres deathcore-mærkat, og har leveret en af de fineste plader set længe. Hvis man da kan forene sig med at rock gerne må lyde som pop en gang imellem.”

Bring Me The Horizon spiller desuden en totalt udsolgt koncert i Store Vega d 18/11 2015.

 

Tsjuder (NO)

Roskilde synes altid at have black metal på programmet. De seneste par år har det været den nyere amerikanske scene, hvor navne som Liturgy, Deafheaven og Tombs har stået i spidsen for den mørke genre.

Men nu er det altså tid til at vende tilbage til de nordiske rødder igen. For med Tsjuder har Roskilde Festival booket et af de absolut mest klassiske navne fra den norske black metal bølge fra 90’erne. Undergrunds legenderne i Tsjuder er klar til at sprede de iskolde nordiske toner på festivalen og dét med det nye og fantastiske album “Antiliv” i ryggen.

Blastbeast.dk’s Weiss og Roskilde Festivals metalbooker Stefan Gejsing oplevede sammen tidligere i år Tsjuder på Maryland Death Fest i USA. Og her var vi ikke i tvivl. Tsjuder er et monster live!

Endvidere sluttede Weiss sin anmeldelse af “Antiliv” af med:

“Her i 2015, hvor black metal efterhånden er kommet ud i så mange forskellige afkroge i det musikalske billede, er det befriende at høre et band som Tsjuder. De gør præcis det de skal. At skrive den reneste og mest upolerede form for norsk ekstrem black metal der findes. Det er så voldsomt, så beskidt, så mørkt og simpelthen bare så ægte. Alle med hang til black metal skal høre den her plade! For det er sådan det skal gøres!”
 

Sleep (US)

Så skal der doomes! Og det er til tonerne fra nogle sande legender på scenen!
Siden starten af 90’erne har Sleep leveret et tungt soundtrack bestående af stoner/sludge inspireret doom metal i bedste Black Sabbath og Saint Vitus stil.

Bandmedlemmerne gik dog hver til sit og dannede i den periode ikoniske navne som High On Fire og Om. Heldigvis er Sleep nu atter sammen og er klar til at kaster det helt, helt tunge skyts afsted på Roskilde Festival!

Vi glæder os!!

Twitching Tongues (US)

Sidst men ikke mindst står den også på hardcore på Roskilde!

Med deres tredje album “Disharmony” i ryggen er det L.A.-baserede hardcore band  Twitching Tongues klar til at lade deres vrede gå ud over os på Roskilde!
Tænk en solid mikstur af Life Of Agony, NAILS og Crowbar og du har en fornemmelse af hvad dig venter!

Lad os gå amok i pitten!!

Metal- og rockfans kan på Roskilde Festival 2016 indtilvidere se frem til et varieret line up:
Red Hot Chili Peppers, Bring Me The Horizon, Tsjuder, Cattle Decapitation, Sleep, Twitching Tongues