Fokus ghostSå er der endnu flere godter på Copenhells plakat til sommer!

Først og fremmest står den på endnu et maskebal, med super fængende melodier og old school vibe. GHOST har på rekordtid sikret sig et stort følge af fans i både metalverdenen og udenfor metallen. Med flere tours med bl.a. Metallica og Iron Maiden og et følge på over 1 mio likes på Facebook siden deres dannelse i 2011, er der ingen tvivl om at Ghost er et af de mest hyppede bands i nyere tid.
Siden deres sidste besøg på Copenhell i 2013 har bandet udgivet EP’en “If You Have Ghost” og et nyt album er på vej til udgivelse senere i år. Denne bliver opfølgeren til “Infestissumam”, et album som undertegnede havde som en af de bedste på årslisten i 2013.
I år står Ghost med store bogstaver på flere festivaler.

Ghost gæstede sidste år Horsens som support for Metallica. Her fik undertegnede et interview med et af spøgelserne. Dette interview kan læses her

Suicidal Tendenices vender også tilbage til Copenhell. De thrashede punkere med evigt unge Mike Muir i front var med til at kickstarte Copenhell i 2010. I øsende regn overværede undertegnede denne koncert, som blev en af de første ny-legendariske koncerter på Copenhell. Der er alt mulig grund til at tro, at dette bliver endnu en af slagsen – forhåbentlig i bedre vejr i år!!

De velklædte mafioso-musikere fra UPON A BURNING BODY leverer festivalens pulveriserende deathcore-indslag med blast beats, riffs og brøl, der vil flå publikum fuldstændigt fra hinanden.

CODE ORANGE serverer aggressiv hardcore-punk med kompromisløs stil, ungdommelig vildskab og masser af personlighed med en koncert, hvor det bliver fysisk umuligt at stå stille.