the vision ablaze banner

The Vision Ablaze har været en tur forbi Jacob Hansen’s pult. Det er der kommet deres anden EP “Reach for the Stars” ud af.

Det melodiske metalband kan være svær at genre-placerer og er det egentlig også nødvendigt? Selv kalder de deres musik for progressiv, men samtidig hører jeg bestemt elementer fra mere moderne acts som Killswitch Engage og Between the Buried and Me.

Siden 2010 har bandet fra Amager været aktive på den danske metalscene og har nu to Ep’er (Nova og Reach for the Stars) med i rygsækken når de d 18 april i Kolding og 19 april på hjemmebane nedlægger Beta til WOA Metal Battle.

Deres første EP Nova blev iøvrigt indspillet med kærlig hånd fra Johan Örnborg, der tidligere har stået bag udgivelser med Amon Amarth, Paradise Lost, Sonic Syndicate og Opeth.

Til The Vision Ablaze kan du roligt forvente et stramt metalshow, hvor skæve rytmer, aggresivitet og de melodiske indslag går hånd i hånd.