scientic banner

Scientic forener storslået episk lyd med filosofiske og – til tider – ganske politiske tekster. De er simpelthen klar til at tage dig på en tur ud i rummet og tilbage igen på ingen tid!

Progressiv metal med power metalliske elementer er hvad Scientic gør sig i. Det er musik der forener det ekstreme udtryk med den storslåede melodi. Og her vil jeg ikke mene, at det er skudt helt forbi, når mine tanker falder hen på bands som Threshold og en snert af Devin Townsend Project, når jeg hører dette band.

Siden 2004 har dette band været aktiv på metalscenen herhjemme. Nogle kender sikkert til bandet under et andet navn. Scientic hed nemlig Code X indtil de valgte at skifte navnet i 2010.

Scientic, der idag består af vokalist Robin Lundgren, guitarist Arian Odabaei, guitarist/bassist Hans Brian Christensen, samt trommeslager René F. Laursen udgav i 2012 deres selvproducerede debut-album “Empire of the Mind”. Dette er et album bestående af i alt 8 numre, der hver og én viser et band med hang til hurtig riffarbejde, clean vokal og symfonisk lyd, tilsat et ordenligt skud melodi.

Hele dette album kan du høre i klippet herover. Se at få det gjort, så du kan være helt klar når Scientic rammer scenen til WOA Metal Battle 2014, med deres på én gang melodiske og storslåede “space” metal!