panacea bannerInd fra sidelinjen kommer her det melodiske dødsmetalband Panacea fra Aarhus!

Moderne metal klinger måske negativt hos mange af puritaner-metallere rundt omkring i landet.. Men rynk nu ikke for meget på næsen før I har givet Panacea et lyt! For med groovede riffs, vred vokal og rytmesektioner skabt til moshpit er ingredienserne i Panacea’s musik!

Panacea har én EP-udgivelser bag sig, “The Dark Descent” fra 2011 – hvilket absolut er anbefalelsesværdig herfra!

På bandets facebook-side lister de navne som Threat Signal, Hatesphere, Lamb Of God, og Illdisposed som inspiration, hvilket ikke er helt så langt væk fra sandheden igen.

Panacea var for nylig wildcard til Mighty Fight Night konkurrencen i Pumpehuset, så mon ikke de nu er klar til at give ENDNU mere gas!? Forvent i hvert fald et energisk show med energien i topsædet, og så ønsker vi Panacea held og lykke til Metal Battle 2014!