steelpantherHold på hat og patter – Steel Panther er tilbage!

Joken der bare blev ved og ved er nu ude med deres tredje udgivelse. Og der venter en seriøs fest med dette album! Hvis man er klar på det vel at mærke!

For Steel Panther har med denne udgivelse givet os, som de selv siger: alt hvad vi kan æde. Jeg tror simpelthen ikke at vi rent lyrisk kan komme længere ud i platheder og komiske indslag end vi gør her. Og hånden på hjertet – det er jo det vi alle elsker dem for!

Provokerende? nej.. fandens morsomt? ja!

Steel Panther tager den helt ud her. Intet er pakket ind eller skjult i metaforer- er det overhovedet et ord Steel Panther kender?

Det tror jeg i hvert fald ikke. For når der, i den iøvrigt utrolig catchy ballade “Bukakke Tears”, bliver sunget “There was so much love on your face – I couldn’t see your tears” eller “I took her doggy and I gave her a spank
That’s when I think I dislodged her oxygen tank” i nummeret “Gangbang at The Old Folks Home” er der ikke noget at gøre. Enten hader du det langt væk ellers så elsker du det.

Når så Steel Panther samtidig ville kunne gøre Motley Crue, Poison og samtlige andre seriøse glambands grønne af misundelse, med deres musikalske kunnen må jeg sige, at jeg stiller mig i den sidste bås hvad angår at hade eller elske dem. De gør det rigtigt godt på denne udgivelse.

Musikken er hørt utallige gange før. Hele pakken bliver bare leveret på en dejlig frisk og festlig måde. Og dér er det så at vi vender tilbage til udgangspunktet: festen! For Steel Panther ER altså én stor fest og det er All You Can Eat også langt hen ad vejen!

8-penta

 

 

Steel Panther – All You Can Eat udgives via Playground/Open E Entertainment