huldre banner

Fra de mørke danske skove er Huldre klar til at rive os rundt til Wacken Metal Battle!

Huldre og generelt den danske folke metal scene oplever i disse år en stadig større og større popularitet.  Huldre er helt klart et band man skal holde øje med! For de er sgu unikke på denne scene.

Hvad der gør dette band unikt er deres fremgangsmåde i musikken. Huldre tager afsæt i folkemusikken og giver den et ordenligt skud metal fra bøssen! Ergo er musikerne fantastisk dygtige i deres instrumentering. Det kan man høre med det samme på deres debut “Intet Menneskebarn”!

Huldre’s helt store styrke er sangerinden Nanna Barslev’s flotte og ganske unikke vokal. Denne sammen med violin og drejelire er hvad der er med til at give Huldre deres helt eget udtryk. Man kan altså høre, at det er Huldre der spiller her, uden at skulle gøre sig mange tanker. Og det er efterhånden langt fra en selvfølge på metalscenen idag. 

jeg spår Huldre en stor fremtid for det fortjener de sgu!