Defecto banner

Københavnske Defecto er klar til at levere progressiv heavy metal til folket!

Og det er med en herlig storslået lyd der mixer nærmest alt hvad jeg mener der er godt ved metal-musikken. Det er det hårdtslående, det er det melodiske, det er det ekstreme med det blide. Defecto er ikke blege for at implementere flere forskellige elementer i deres musik. Det lader sig bl.a. være en betydelig mere symfonisk lyd.

Jeg har efterhånden oplevet bandet en del gange. Og hver gang er jeg blevet blæst tilbage af Defecto’s instrument-håndtering. Samtlige medlemmer kan deres shit – dog må jeg altså fremhæve bandets lead guitarist Frederik Duus Møller, der gang på gang viser tårnhøj klasse!

Defecto er et band med en efterhånden stor erfaring på scenen, med koncerter på bl.a Dark Mental Festival, Live Live Festival og til den seneste udgave af Mighty Fight Night i Pumpehuset tilbage i starten af marts. Desuden har bandet vundet hard rock prisen til Underground Music Awards i 2013.

Glæd jeg til hårdtpumpende melodisk prog-metal!