Year_BlackI år kan du følge Roskilde Festivalens offentliggørelse af årets plakat, direkte her på Blastbeast! Så kan vi sidde og tælle de tunge navne direkte!

Roskilde Festival 2013 var et sandt overflødighedshorn af lækker heavy! Hovednavnene var rent ud sagt invaderet af hårde navne, heriblandt Metallica, Slipknot, Volbeat og Queens Of The Stone Age! Derudover fik vi serveret koncerter med bl.a. Airbourne, Kvelertak, Hatebreed og Uncle Acid & The Deadbeats! Det var også året hvor vores “Blastbeast Metal Camp” fik sin debut – og sådan en god ting skal selvfølgelig gentages! (mere info om det senere..)

I 2014 kan vi indtil videre se frem til navne som Rob Zombie, Phil Anselmo, Bombus, The Black Dahlia Murder, Nails, Carcass, Hexis, Förtress og den spændende kostellation af “Helhorse vs. The Psyke Project” – meeeen, mon ikke der kommer et par mere på plakaten?

Imorgen 2/4-2014 kl 12:00 kan du i hvert fald følge med DIREKTE lige herunder:

Vi har allerede smidt penge på at Deftones kommer på! Men nu må tiden vise!