Red Fang 1Tiltrængt øl-fest i selskab med de “lokale” helte fra Red Fang! Hold nu op hvor er stoner rock-og metal bare noget vi i Danmark slet ikke kan få nok af! Og der findes næsten intet band derude der leverer det lige så godt som Red Fang, når vi både vil have melodi, rå tilgang, energi og masser af bajere! Så det var et selvfølge at koncerten både ville være festlig, men også fuldkommen udsolgt!

Efter to ganske habile opvarmningsnavne, der hver især viste hvad hovednavnet var gjort af (Lord Dying der viste den rå side og The Shrine der viste den mere melodiske og festlige side) var publikum pakket i Pumpehusets store sal, klar til at feste i selskab med Red Fang!

Og hvilken fest! Selvom vi skulle nogle numre ind i settet før festen også nåede de bagerste rækker (og fedt at den gjorde!), så er Red Fang’s samlede bagkatalog en ren guldmine når man endelig skal strikke en setliste sammen på ca 14 numre! Heldigvis havde de valgt de bedre numre fra den nye skive, der ellers var en anelse skuffende i forhold til de to forrige…

Red Fang 2Som det også var tilfældet sidste gang de gæstede Danmark, nemlig på Roskilde Festival i 2012, så var der også tekniske problemer her. Dog var det ikke en halv time uden strøm, men blot en ødelagt stortrommepedal. Så vi fik lidt hyggelig snak imens det blev fixet, og så var vi ellers i gang igen! Tempoet holdt de også nogenlunde, bortset fra et enkelt lidt langtrukkent og mere stille nummer midt i sættet.

Hen imod slutningen af koncerten fik vi serveret bandets to ubestridt største hits, nemlig ”Wires” og ”Prehistoric Dog”, og hold da kæft og skid i min gamle hat hvor det bare gik amok her! Så stort tak til Red Fang for at levere lige det de skal, lige det vi har brug for og for at give den lige en ekstra (hjørne)tand mere end den sikkert normalt får! For Danmark elsker Red Fang. Red Fang elsker Danmark. Sådan er dét!

8-penta

 

 

Og endnu en gang stor tak til alle der blev og festede med os på rygeterassen til klokken lort om natten, og stor tak til BERSÆRK, der leverede en frygtindgydende frådende fest af en fabelagtig fræk koncert!