ScorpionChild2013cSå er vi klar med endnu en dejlig konkurrence! Denne gang kan to heldige vinde billetter til fremragende Scorpion Child, der giver koncert på det meget intime UnderWerket i Valby på mandag d 25 november (perfekt opvarmning til Black Sabbath dagen efter!)

Det er ikke et hvilken som helst band der kommer og giver koncert i den lille kælder i Valby. Nej Scorpion Child er mægtige Nuclear Blast Records seneste satsning på retro rock-fronten, der også tæller Kadavar (som iøvrigt varmede op for Scorpion Child på deres seneste USA tour), Graveyard og Blues Pills.

Nu kommer de så til Danmark og du kan vinde billetter ved at svare på dette spørgsmål, samt skrive dit fulde navn og mail i kommentarfeltet herunder!

 

Hvilket land kommer Scorpion Child fra?

A) England 

B) USA 

 

Konkurrencen slutter fredag kl 19!

Eventet på Facebook

Billetsalg