NIN-Press-Shot.-Credit-Baldur-Bragson.-Shot-at-The-Edge-Grip-in-Los-Angeles-31.5.13-851x602Det populære industrial-band med excentriske Trent Reznor i front, gæster Forum i København til Maj i 2014!

DÉT her er noget jeg har ventet på! Nine Inch fucking Nails vender tilbage til Danmark! Sidst de gæstede landet, var til nok en af de (hvis ikke dén) bedste koncert(er) jeg har set på Roskilde Festival nogensinde! Så det er med stor glæde at byde Nine Inch Nails velkommen tilbage d. 13/5/2014!

Også selvom deres seneste plade “Hesitation Marks” er endnu et skridt væk fra den metalliske industrial og over i et noget mere drømmende udtryk, så er det stadigvæk umiskendeligt Nine Inch Nails, og pladen udfolder sig på aller bedste vis (læs anmeldelse af pladen HER)

Meeen mon ikke vi både kan vide os sikre på et eksplosivt live-show samt numre fra hele bagkataloget??

Billetter ryger til salg fredag d. 29/11/2013 kl 10:00 via Billetnet.dk!

nin tour 2014