The-Chariot-604x340Det populære amerikanske (smadder)metalcore band The Chariot her på efteråret på én sidste tour.

Herunder kan der ses en stemningsvideo omkring deres opløsning:

Men ja ok, det vi nok bedst husker The Chariot for, må vel nok være det her:

Personligt er jeg pikke fucking ærgerlig over dette! For hold kæft hvor er The Chariot da et band der har været fede at følge med i! Deres tit skæve og næsten altid geniale udgivelser (læs anmeldelse af deres seneste plade “One Wing” HER) er dog altid overgået af deres komplet vanvittige live-optrædener (læs HER om deres koncert sidst de gæstede Pumpehuset sammen med Norma Jean)!

Så satser jeg bare at deres farvel-tour når et smut forbi Europa også!

De skriver:
“Thank you. To everyone on this planet Earth that has ever supported us, helped us, watched us, hung out with us, given us a place to stay, given food, prayed over us, loaned us equipment, advised us, booked us, or given us a chance, no matter how big or small…we are forever grateful.”

I vil blive fucking savnet!