1000263_10151577103926560_1036891344_nSÅ skal der være fest! 

Det canadiske death metal band Kataklysm, der kalder deres egen musikstil ”northern hyperblast”, udgiver til oktober deres 11. album ”Waiting For The End To Come”. I den forbindelse drager de på Europatour i starten af 2014 med brasilianske Krisiun og italienske Fleshgod Apocalypse og lægger vejen forbi Pumpehuset d. 10. februar og Voxhall d 9 februar.

Kataklysm leverer på det nye album en varieret omgang death metal, der både indeholder klassiske hurtige og brutale death metal-elementer, men også melodiske, fængende passager og ikke mindst et groove, der har været Kataklysms varemærke lige siden de blev dannet i 1991.

Med som support har de death metal veteranerne Krisiun, som for tiden arbejder på opfølgeren til ”The Great Execution” fra 2011, og forhåbentlig giver en smagsprøve på nyt aggressivt dødsmetal, når de rammer Danmark.

Touren gæstes også af ekstremmetallerne Fleshgod Apocalypse, der er kendt for deres tekniske death metal, indpakket i storladne orkester- og korarrangementer. Trods deres forholdsvis få år på scenen, fik bandet i 2011 en pladekontrakt med tyske Nuclear Blast, og er nu aktuelle med deres tredje album ”Labyrinth”, der har høstet stor ros i internationale metalmedier.

Billetpris: 200 kr. + gebyr