DSC04965Thrash metal i sin reneste form stod Kreator for på Arena fredag-aften og hold på hat og briller hvor blev vi ALLE rusket igennem. KA-BOOM! 

Mille og co. gav absolut ingen nåde, da den tyske thrash-maskine rullede over os alle på årets Roskilde Festival. Med millimeter præcis sammenspil og en lyd, der nok aldrig er hørt bedre før på Arena gav Kreator måske årets koncert på Roskilde Festival.

Setuppet var det samme som ved Kreators seneste koncerter i Danmark, men i modsætning til koncerten i Amager Bio var der på Roskilde en HELT anden nerve og energi at spore. Bandet virkede inderligt glade for at spille på festivalen og formåede gang på gang, at give det orangeklædte festival corps noget at se til.

Bandet lagde solidt for dagen med “Phantom Antichrist” inden “Warcurse” og “Pleasure to Kill” sendte folk i kollektiv moshpit overalt i det gigantiske Arena-telt.

Det her var en opvisning i hvordan rendyrket metallisk energi skal gøres. Riffs, vokal, trommer, bas, publikum – ALT – smeltede sammen så det gnistede denne aften i Arena og med “Flag of Hate / Tormentor” som afsluttende nummer kan jeg ikke sige andet end: held og lykke til Metallica i aften!

Måske dén bedste metalkoncert på Roskilde nogensinde?

10-penta