korn-2013“The Paradigm Shift” er titlen på Korn’s kommende plade, der også for alvor byder Brian “Head” Welch tilbage!

Opfølgeren til Korn’s tidligere plade, som mange uden tvivl har haft delte meninger omkring, “The Path Of Totality”, er hermed annonceret!

30. September kommer denne plade til verden, og om den udtaler bandets guitarist “Munky”;

“It’s a term encompassing different perspectives,” explains guitarist Munky of the title. “You can view a piece of art from one angle and it takes on a certain image. If you look from another angle, it’s a completely different image. We liken that to Korn in 2013. With Head back in the fold, all of the elements fans have loved since day one are there, but we’re interpreting them from a new perspective. It’s a bigger, brighter, and bolder Korn.”

Så det bliver spændende at se hvad Korn bringer på bordet denne gang!